Grip op gezonde keuzes 

Je wilt graag gezonde keuzes maken, maar het lukt je niet. Verleidingen zijn groot en overal. Loop door een station, in een winkelstraat, de supermarkt, overal word je getriggerd door lekkere geuren en afbeeldingen van verleidelijke producten. Gezonde keuzes maken is niet alleen een kwestie van willen, maar vooral van doen. De grootste belemmering hierbij is de natuurlijke weerstand tegen verandering. Alles moet bij het oude blijven. Zelfs als mensen iets heel graag willen, spelen zich in de hersenen onbewuste processen af. Processen die erop gericht zijn om alles te doen zoals je het altijd gedaan hebt. Inzicht in deze weerstand helpt om gedragsverandering toch aan te gaan. 

Een Leefstijlcoach ondersteunt je hierbij, door helder te krijgen wat je belangrijk vindt en te leren hoe je dit kan omzetten naar gewenst gedrag. Je krijgt zicht op jouw gewoontes en belemmerende overtuigingen die gekozen doelstellingen tegenwerken. 

Humension Leefstijlcoaching maakt gebruik van bewezen gedragsveranderingstechnieken, om daarmee mensen en organisaties te ondersteunen.  

Humensions missie is mensen bewust te maken van de kracht van hun eigen lichaam en te laten ervaren dat ze daarmee invloed hebben op hun eigen gezondheid en vitaliteit.  

Humension’s Leefstijlcoaching is gericht op gezond en energiek voelen

Of het nu gaat om energieker willen voelen, een betere werk-privé balans, herstel van een burn-out situatie, een gezond gewicht bereiken of zelfverzekerd en ontspannen in het leven komen te staan. Wat jouw doel ook is, dat is waar we samen aan gaan werken! 

Ik help je met het identificeren van gewoontes en patronen die een belemmering vormen dit te realiseren. Je verandert dit naar positief gedrag en je zult zelf ervaren hoe je jouw gedrag kunt bijsturen. Dit maakt dat je na de coaching zelfstandig kunt zorgen voor jouw eigen weerbaarheid en sturing kunt geven aan jouw huidige en toekomstige doelen. 

Kracht van je eigen lichaam 

Alleen jij kunt werkelijk iets veranderen in jouw leven. Ik help je aan inzichten en reik je tools aan, maar uiteindelijk moet je het zelf doen. En dat kun jij! Want zodra je meer in contact komt met jouw eigen lichaam en daarnaar gaat luisteren, dan zul je ontdekken hoeveel herstellend vermogen je hebt. En hoe goed het gaat voelen om datgene te doen wat jouw lijf nodig heeft. Je zult niet anders meer willen.  

Aanbod  

Individuele coaching kan jou helpen een duurzame gedragsverandering te bewerkstelligen en jouw lang verwachte doelen te realiseren. We zoeken samen naar jouw triggers en natuurlijk ben je bereid om ermee aan de slag te gaan. Na de vrijblijvende intake, maken we samen een plan van aanpak voor het aantal sessies en het tijdspad.  

Wil jij vrijblijvend kennis maken en onderzoeken wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op.   

Gratis eerste consult 

Tijdens het gratis eerste consult maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw huidige leefstijl en kun je aangeven welke leefstijldoelen je wilt realiseren. Ook maken we een inschatting binnen welke termijn je deze doelen kunt bereiken.  

Coachingstraject 

Na het gratis eerste consult volgt het intakegesprek. Tijdens dit gesprek verricht ik verschillende metingen, waaronder bloeddruk, gewicht, BMI, tailleomvang. Daarnaast plannen we een wandeltest om jouw conditie te meten. Aan de hand van deze metingen krijgt je inzicht en kun je bepalen waar je aan wilt werken om jouw doelen te bereiken. De frequentie van de daaropvolgende coachingsgesprekken plannen we in overleg.  

Tip: Het is ook mogelijk (en werkt soms beter) om samen met je partner, vriend of vriendin een coachingstraject te volgen.  

Tarieven 

Eerste consult: Gratis  

Intakegesprek: € 75 (60 min) 

Coachingsgesprek: € 75 (60 min) 

Bij verhindering: 

Gemaakte individuele afspraken worden in rekening gebracht mits minimaal 24 uur van tevoren telefonisch afgezegd (dus niet per mail). Bij het maken van een afspraak ontvangt u de betalingsvoorwaarden. Voor groep sessies en workshops gelden andere afspraken.   

Humension is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71147977. 

Share This