Over Humension

Leefstijlcoaching – gezond en energiek voelen

Ik ben Ingrid van den Camp  

Bijna dertig jaar heb ik met veel plezier gewerkt als Human Resources Manager en Consultant. De laatste jaren zag ik steeds meer mensen die problemen hadden met hun werk-privé balans, uitvielen met burn-out klachten of chronische stress ervaarden. Totdat dit ook mij overkwam. Het ging van kwaad tot erger, zo erg zelfs dat ik gediagnostiseerd werd met een voorstadium van een auto-immuun ziekte: Multiple Sclerose. Mijn leven stond op z’n kop. Ik heb het internet afgezocht en las alles over MS en de manier waarop mensen ermee omgingen. Zodoende kwam ik erachter dat voeding, stress en beweging invloed kunnen hebben op het ziekte verloop. Ik heb mijn leven getransformeerd, ben anders gaan eten, meer gaan bewegen en heb gekeken waar mijn stress vandaan kwam. Ik ben gepassioneerd geraakt over wat dit betekend heeft voor mijn leven en nog steeds betekent! En dit wil ik graag doorgeven aan iedereen die ook een ‘nieuw’ leven wil, lekker in zijn vel wil zitten en energiek door het leven wil gaan. Kortom weer wil genieten van het leven in plaats van overleven.  

Ik heb de opleiding Orthomoleculair voeding en supplementen adviseur en Register Leefstijlcoach afgerond en ik ben lid van Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Naast Leefstijlcoach ben ik ook “Stoppen met Roken coach”.   

Ingrid van den Camp
et|icon_check_alt|

Kernwaarden:

praktisch, authentiek, betrouwbaar, passie, betrokken, openheid, doorzettingsvermogen
et|icon_check_alt|

Persoonlijkheid:

gevoelsmens, intuïtief, mensgericht, leergierig, analytisch

et|icon_check_alt|

Persoonlijk thema:

“Je kunt meer dan je denkt” 

Humension staat voor Human Dimensions: De mens bekeken vanuit verschillende aspecten met een holistische insteek, ervan uitgaande dat het één niet zonder het ander kan – en het één invloed heeft op het ander: negatieve overtuigingen hebben invloed op hoe je denkt, voelt, en gedraagt – dit kan invloed hebben op beweging, voeding etc.  

Share This