In the pocket!

Ja, ik kan eindelijk starten als Leefstijlcoach. Mijn diploma Leefstijlcoach is “in the pocket”.  In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd die mij hebben gemaakt tot allround Register Leefstijlcoach. Na bijna 30 jaar werken in Human Resources, ga ik mij op een andere manier richten op de mens. 

Wat doet een Leefstijlcoach vraag je je wellicht af. Een Leefstijlcoach ondersteunt je bij het realiseren van een gezond en energiek gevoel. Met kleine veranderingen stap-voor-stap zul je resultaten behalen. Een Leefstijlcoach helpt je om inzicht te krijgen in jouw gewoontes die een gezond gewicht en/of een energiek gevoel in de weg staan. Ook zou het kunnen zijn dat je angstig bent geworden door het corona virus, dat mensen met overgewicht meer lijkt te raken. Het is nooit te laat om te beginnen met een gezonde leefstijl. Dus als je last hebt van Leefstijl gerelateerde klachten of gewoon meer energie wilt hebben, dan kan ik je helpen. Voor meer informatie, check mijn website www.humension.nl. Ter introductie bied ik nu begeleiding aan met 10% korting  (tot 1 september 2020).

Ben je geïnteresseerd en gemotiveerd om te starten, neem contact met mij op via de contact pagina op mijn website, of via info@humension.nl. Ik heb er super veel zin in om je te begeleiden in dit geweldige proces.  

Ingrid van den Camp

Ingrid van den Camp

Leefstijlcoach

Share This