Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om bewustwording en verandering te realiseren. Ik bespreek graag met u wat het beste bij uw organisatie past.

  1. Workshops over leefstijl onderwerpen zoals voeding, beweging, werk-privé balans, vitaliteit, belemmerende overtuigingen
  2. Individuele coaching, gericht op eigen doelstellingen
  3. Groep sessies over een van de onderwerpen 
  4. Programma Persoonlijke invloed op gezond en energiek voelen”, met groeps- en individuele sessies

Particulieren kunnen ook zonder tussenkomst van een werkgever bij Humension terecht voor leefstijlcoaching. Lees meer 

Workshop (25 deelnemers)

In een workshop van maximaal 2 uur met max 25 deelnemers wordt inzicht gegeven in de problematiek binnen een van de onderwerpen die leefstijl kunnen beïnvloeden, dus bijvoorbeeld voeding of werk-privé balans. Op basis hiervan zou iedere deelnemer vanuit eigen motivatie kunnen besluiten om dit aan te pakken via individuele of groep coaching op dit onderwerp.

Individuele coaching (dagdeel = 4 afspraken)

Voor individuele sessies wordt een dagdeel ingepland. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven om met hun eigen doelstellingen aan te slag te gaan. Afhankelijk van de onderwerpen, motivatie en eigen effectiviteit wordt per individu een plan gemaakt. U neemt steeds een dagdeel af, binnen die tijd is ruimte voor maximaal vier afspraken met medewerkers.  

Groep sessie over een leefstijlonderwerp (3 sessies, 5-10 deelnemers)

In een groep sessie van 1 á 1,5 uur worden deelnemers aangezet om naar zichzelf te kijken en doelstellingen te formuleren betreffende het specifieke onderwerp. Ook wordt gevraagd hoe zij hun eigen succes (eigen effectiviteit) inschatten. In de weken erna gaan ze ermee aan de slag. Daarna volgen nog twee sessies om gewoontes en terugval in kaart te brengen en een coping-plan te maken. 

Programma “Persoonlijke invloed op gezond en energiek voelen”

Opzet 

De leefstijlcoaching van Humension bestaat uit 5 groepssessie van 2 uur en 2 individuele sessies van een uur. De totale doorlooptijd is 13 weken. De deelnemer brengt zijn/haar persoonlijke situatie in kaart en maakt de veranderingswensen concreet. Vervolgens leert de deelnemer hoe hij/zij die verandering zelfstandig en blijvend kan bereiken in het dagelijks leven.  

Humension

Investering

2020

AanbodConsulten in urenTarief
Workshops1 ½ uur voorbereiding + 2 uur workshop € 300,- (per workshop) excl. 21% BTW, reiskosten en locatiekosten
Individuele coaching bij organisaties (dagdeel) 4 uur€ 500,- excl. 21% BTW, reiskosten en locatiekosten
Groep sessie over een leefstijlonderwerp 3 bijeenkomsten van 1 á 1 ½ uur € 400,- per deelnemer, excl. 21% BTW, reiskosten en locatiekosten
Programma “Persoonlijke invloed op gezond en energiek voelen 5 groepssessies van 1,5 uur en 2 individuele sessies van 1 uur Vanaf € 850,- per deelnemer (bij 10 deelnemers), excl. 21% BTW, reiskosten en locatiekosten

Bij verhindering:

Gemaakt individuele afspraken worden in rekening gebracht mits minimaal 24 uur van tevoren telefonisch afgezegd (dus niet per mail). Bij het maken van een afspraak ontvangt u de betalingsvoorwaarden. Voor groep sessies en workshops gelden andere afspraken.

Humension is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71147977.

 

Share This